Psicoteràpia Individual

Desbloquejant el teu potencial, reconstruint el teu benestar, un viatge personal cap a la transformació.

60

La psicoteràpia individual és un procés terapèutic en què la persona treballa de manera individual amb el terapeuta. L'objectiu principal és abordar i tractar els problemes emocionals, mentals o conductuals que una persona pugui estar experimentant.

​Durant les sessions la persona té l'oportunitat de parlar oberta i lliurement sobre els seus pensaments, sentiments, i comportaments. El terapeuta utilitza diverses tècniques, exercicis, dinàmiques i enfocaments per ajudar-la a comprendre les emocions, explorar patrons de pensament i consciència, desenvolupar habilitats d'afrontament i trobar solucions als desafiaments que enfronta o per al seu creixement personal.

La psicoteràpia individual pot ser útil per a una àmplia gamma de problemes, com l'ansietat, la depressió, l'estrès, els trastorns de l'estat d'ànim, les dificultats en les relacions, el dol, les fòbies i molts altres aspectes. La durada i la freqüència de les sessions poden variar segons les necessitats individuals i la naturalesa dels problemes tractats, per això la freqüència sempre serà pactada i actualitzada a cada sessió.

L'acompanyament sempre serà integratiu juntament amb les observacions, valoracions i recomanacions dins el marc de la Naturopatia, Nutrició Conscient i Teràpia PsicoCorporal.

La primera sessió sempre és recomanable que sigui de 90min les següents poden concretar-se de 60min o 90min.

TARIFA:

60min 60€ / Bono 4 Sessions 230€

90min 75€ / Bono 4 Sessions 290€