Psicoteràpia de parella

Construint ponts emocionals junts per enfortir la connexió i amor.

70

La psicoteràpia de parella és un enfocament terapèutic dissenyat per ajudar les parelles a comprendre i resoldre conflictes, millorar la comunicació i enfortir la seva relació. La participació activa de tots dos membres de la parella és essencial per a l'èxit de la teràpia. La teràpia de parella pot ser molt beneficiosa en diverses situacions, ja que ofereix un espai segur i estructurat perquè les parelles explorin i abordin els seus problemes.

En general, la teràpia de parella pot ser valuosa per millorar la qualitat de la relació, promoure'n la comprensió mútua i construir una base sòlida per al creixement conjunt. Algunes de les seves utilitats són:

Millora de la Comunicació, Resolució de Conflictes, Reconstrucció de la Connexió Emocional, Maneig de l'Estrès i l'Ansietat, Exploració de Patrons Relacionals, Preparació per a Esdeveniments Importants, Superació de Crisi, Enfortiment de la Intimitat i la Connexió, Prevenció de Problemes Futurs, Suport a la Presa de Decisions Importants.

L'acompanyament sempre serà integratiu juntament amb les observacions, valoracions i recomanacions dins del marc de la Naturopatia, Nutrició Conscient i Teràpia Psicocorporal.

La primera sessió sempre és recomanable que sigui de 90min les següents poden concretar-se de 60min o 90min.

TARIFA:

​60min 70€ / Bono 4 Sessions 270€

90min 80€ / Bono 4 Sessions 310€