Naturopatia

Restaura el teu equilibri natural. Salut des de dins cap a fora.

55

La naturopatia és un tipus de medicina complementària o alternativa que s'enfoca a la promoció de la salut i al tractament de malalties mitjançant l'ús de mètodes naturals. L'objectiu principal de la naturopatia és estimular i donar suport als processos naturals de curació del cos i prevenir malalties.


Alguns principis clau de la naturopatia són:

Vis medicatrix naturae (la força curativa de la natura): La creença que el cos té la capacitat inherent de curar-se a si mateix i que la tasca del naturòpata és facilitar i potenciar aquest procés.

Tractament integral: La naturopatia tracta la persona de manera holística, considerant tots els aspectes de la seva vida, incloent-hi la dieta, l'estil de vida, la genètica i els factors emocionals.

Identificació i tractament de la causa subjacent: En lloc de simplement tractar els símptomes, la naturopatia cerca identificar i abordar les causes fonamentals de la malaltia.

Prevenció: La prevenció de malalties és una part fonamental de la naturopatia. Senfoca en canvis en lestil de vida i la promoció dhàbits saludables per evitar problemes de salut abans que passin.

Individualització del tractament: Cada persona és única i els tractaments en naturopatia s'adapten a les necessitats individuals de cada pacient.

Les sessions són de 60min i després de finalitzar es lliura el programa de recomanacions a realitzar.